Wednesday, February 26, 2014

EuroLotto vindertal og lottoresultater

EuroLotto kan prale af at have den største jackpot i Europa, og 9 europæiske lande spiller med mere end 150 millioner potentielle deltagere. Lotteriet er grundlagt af Storbritannien, Frankrig og Spanien, og er så siden vokset til at blive tilbudt i Østrig, Belgien, Irland, Luxembourg, Portugal og Schweiz. Det er afgjort et af ​​verdens største lotterier og uden tvivl Europas Top Lotto.
Siden det blev oprettet i 2004, er der blevet udbetalt mere end 3 billioner Pounds, over 13 lotterisedler har givet gevinster på over 100 millioner Pounds med en gevinst på det uhyre beløb af 161,653,000 Pounds til den største vinder, et britisk par i august 2012.

Tjek Lotto resultater online

Tjek vindertal og træknings lottoresultater kort efter lodtrækningen, eller tilmeld dig resultater over mail. Deltagelse i EuroLotto er nu almindeligt tilgængeligt både i Europa og på verdensplan. Selv hvis du ikke befinder dig i et af de 9 lande, kan du købe dine lotterisedler online.
Og hvad mere er, når du spiller lotto online, får du også følgende fordele:
Der er ingen risiko for at miste en vindende kupon, da alle dine indtastninger gemmes hos lotteriagenten, og han giver dig besked, når du vinder den store præmie.
Du vil aldrig nogensinde glemme at indtaste dine lykketal igen. Ved at abonnere kan du sikre dig, at dine tal altid indtastes til den næste lodtrækning.
Du behøver ikke længere at køre rundt for at finde et sted, der sælger lotterisedler, du kan købe dig ind i lotteriet, når det passer dig, mens du hygge dig hjemme eller er på arbejde.

Det er nemmere, end du tror

Det er enkelt og ligetil at spille med. EuroLotto lodtrækningen gør brug af to sæt tal eller et sæt tal og et sæt stjerner. Du skal vælge 5 tal, der spænder fra 1 til 50 og to sæt stjerner, der spænder fra 1 til 11.
Lodtrækninger finder sted hver tirsdag og fredag ​​omkring kl. 8:30 (afhængigt af hvor i Europa, du befinder dig), og kl. 9:30 i Storbritannien, Irland og Portugal. EuroLotto resultaterne kan fås her mellem 20 og 40 minutter efter lodtrækningen.

Siden EuroLotto lotteriet startede i 2004, har Storbritanniens afdeling doneret over 100.000.000 Pounds til velgørenhed og gode formål over hele Storbritannien. Storbritannien donerer omkring 28% af overskuddet til velgørende formål og 12% til kansleren, hvoraf 40% i alt gives tilbage til samfundet eller landet, afhængigt af, hvordan man ser på det. Så selv hvis du ikke vinder, støtter du en god sag.

No comments:

Post a Comment